Häiritseekö melu?
Äänieristetty ikkunapuite korjaa ongelman.
Häiritseekö liikenteen melu?
Äänieristetty ikkunapuite korjaa ongelman.
Jeti-lisäpuite
 • Huippuokan äänieristys
 • Asunnon henkeen sopiva sisustuselementti
 • Siro ja tukeva rakenne
 • Nopea ja siisti asennus
Tavallisesti 599 €
Nyt alkaen 349 € (sis. alv. 24 %)
Jeti-lisäpuite
 • Huippuokan äänieristys
 • Asunnon henkeen sopiva sisustuselementti
 • Siro ja tukeva rakenne
 • Nopea ja siisti asennus
Hinta asennettuna alkaen
tavallisesti 599 €/kpl
Nyt alkaen 349 €/kpl (sis. alv. 24 %)
Tiesitkö, että useimmat ihmiset eivät tiedä kärsivänsä meluhaitoista omassa kodissaan?
Helsingin kaupungin meluselvityksen mukaan noin 26 % helsinkiläisistä asuu alueilla, joilla tie- ja katuliikenteen päivä-ilta-yömelutaso on on yli 55 desibeliä. 

Jopa 37 % asuu alueilla, joilla melutaso ylittää päiväajan ohjearvotason 55 dB.

Jatkuvan melun tiedetään vaikuttavan jaksamiseen ja se voi olla pitkään kestäessään syypää moniin eri sairauksiin, kuten unettomuuteen sekä sydän- ja verisuonitauteihin.

On luonnollista ajatella, että kiinteistöön kohdistuva meluhaitta kuuluisi taloyhtiön hoidettavaksi. Pulma on kuitenkin usein siinä, että asuntojen melutaso vaihtelee suuresti riippuen siitä onko huoneisto rakennuksen hiljaisemman vai meluisamman julkisivun puolella. Tämän vuoksi meluhaitta ei kaikkien asukkaiden mielestä ole ongelma.
Osakkaana voit itse poistaa asuntoasi haittaavan melun nopeasti ja helposti.
Kun ikkunoihin asennetaan äänieristyslasilla varustettu Jeti-lisäpuite, huoneisto saadaan kerralla hiljaiseksi. Ja saat vihdoin kokea miltä tuntuu nukkua yö hiljaisuudessa.

Jeti-lisäpuite on ikkunan sisäpuolelle asennettava osa, jonka ääntä eristävät ominaisuudet ovat vertaansa vailla.  Ja koska lisäpuite on ikkunan sisäpuolella, Taloyhtiön vastuunjakotaulukon mukaan osakkaan on se itse asennettava.
40 vuoden kokemuksella
Jeti-ikkuna Oy:n perustaja Jouni Ruuskalla on liki 40 vuoden kokemus lasitettujen tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta.

Ruuskan kekseliäitä ja yksityiskohtiin pureutuvia toteutuksia löytyy mm. taloyhtiöistä, liike- ja arvokiinteistöistä sekä suojelukohteista ympäri maata.

Jouni Ruuska on luotettu ja arvostettu yhteistyökumppani usean suomalaisen huippusuunnittelijan ja arkkitehdin keskuudessa.
Kysyttävää?
Jeti-lisäpuitteen etuja
Huippuokan äänieristys

Tavallisessa kaksilasisessa ikkunassa käytetään yleensä 3 mm paksua lasia. 

Jeti-lisäpuitteessa on kaksi 4 mm:n paksuista Pilkington Optiphon -ääneneristyslasia, jotka yhdessä kehystiivisteen ja puitteiden ilmavälillä lisäävät ääntäeristävän massan yli kaksinkertaiseksi.
Nopea ja siisti asennus ilman suurta remonttia

Koska samassakin rakennuksessa ikkunoiden koko saattaa vaihdella, valmistetaan Jeti-lisäpuite aina mittojen mukaan. Sen vuoksi asennus on nopeaa ja siistiä, jolloin myös säästytään suuremmalta remontilta. Mittatilaustyönä tehtävät puitteet istuvat siis napakasti huoneistoon kuin huoneistoon.

Siro ja tukeva rakenne
Alumiininen kehys muodostaa yhdessä erikoislasin kanssa tukevan rakenteen, joka on helposti avattavissa esimerkiksi ikkunanpesun yhteydessä.

Sisustuselementti

Halutessasi Jeti-lisäpuite on myös oiva sisustuselementti. Useimmiten lisäpuite toimitetaan nykyisen ikkunapuitteen värisenä. Lisää persoonallista ilmettä saat valitsemalla puitteen väriksi RAL-värikartasta muuhun sisustukseen sopivan tehostevärin.
Jeti-lisäpuitteita Helsingissä
Kohteita, joihin Jeti-ikkunan valmistamia lisäpuitteita on asennettu Helsingissä ovat mm.
 • Eduskuntatalo
 • Kansallismuseo
 • Sinebrychoffin taidemuseo
 • Liikenneministeriö
 • Korkein hallinto-oikeus
 • Ruotsin suurlähetystö
 • Ateneum
...sekä Kauppa- ja Teollisuusministeriö, Maa- ja Metsätalousministeriö, Helsingin yliopisto, Valtioneuvoston linna, Presidentinlinna, Korkein Oikeus, Virastotalo, Helsingin Tuomiokirkko, Päävartio, Espoon virastotalo, Bulevardin virastotalo, Taidemuseon konservointirakennus, HTOL konetekniikan laboratorio, Opetusministeriö, Valtionkonttori, Helsingin oikeustalo.
Tilaa ilmainen suunnittelukäynti
Tilaa ilmainen suunnittelukäynti ja selvitä millainen ratkaisu sopisi teille parhaiten. 

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon 040 330 9792.

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi suunnittelukäynnin ajankohdasta.

Suunnitelukäynti

Käynnin perusteella saat selkeän suunnitelman asuntosi melutason laskemisesta sekä tarkan kustannusarvion. Käyttämällä noin 15 minuuttia tapaamiseen saat tarkan käsityksen siitä, kuinka päästä melusta eroon. Suunnittelukäynti on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
 Tietosi on salattu ja turvassa. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tietoja ei koskaan jaeta kolmansille osapuolille.

SSL-suojattu sivusto
Kaikki oikeudet pidätetään 2019 - Jeti-ikkuna - Tietosuoja & Rekisteriseloste - Jeti-ikkuna.fi

0500 603 953 - info(at)jeti-ikkuna.fi - Saaritie 11 88600 Sotkamo